Om kaninhold.info

Kaninhold.info ble opprettet i 2008 som en reaksjon på stadig feilinformering av kanineiere fra både dyrebutikker og ulike nettsider. Prosjektet startet som en advarsel mot å gi kaniner gnagerblanding, men utviklet seg videre til å også gi informasjon om bl.a. hvorfor kaniner ikke skal stå i bur og om fôring generelt. I 2017 gjennomgikk kaninhold.info en stor oppgradering: Vi byttet til et mer innbydende design (av marija zaric) og forbedret og utvidet alle artiklene.


Kontakt oss

Har du andre spørsmål om kaninhold du ikke finner svar på her? Besøk forumet på www.kanin.org! Spørsmål vedrørende denne nettsiden kan sendes til Fredrik Norli på:
Kaninens behov

Kaniner er intelligente og sosiale dyr med behov for utfordringer og stimulering. Les hva som skal til for å gi kaniner muligheten til å leve et godt liv.

Les mer

Kaninens mat

På grunn av feilinformasjon fra blant annet dyrebutikker er feilfôring av kaniner svært utbredt, og ca. 80% av alle sykdomstilfeller skyldes dette.

Les mer

Fri kanin

Ingen dyr liker å stå i bur, heller ikke kaniner. Å leve livet innestengt i et bur fratar dyrene alle livets gleder, og fører veldig ofte til utvikling av benskjørhet.

Les mer

Kaninmyter

Trodde du kaniner tilhører gnagerfamilien? Eller at alle kanin-produktene på dyrebutikken er bra for kaniner? Tro om igjen! Vi knuser de vanligste kaninmytene.

Les mer